fbpx
despre noi
cine suntem noi

O echipă mică,
dar cu ambiții mari

Suntem o firmă nou înființată, dar cu ambiții mari pentru viitor. Atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri. Cu toții am început de undeva, iar acest nou început pentru noi se poate transforma într-o colaborare profitabilă de ambele părți.

Sunt mai multe lucruri cu care te putem ajuta. Ai nevoie de un website modern, responsive și ușor de folosit? Suntem echipa de care ai nevoie! Ai nevoie de promovare pentru business-ul pe care îl gestionezi? Te ducem cât mai sus în căutările Google! Fiecare proiect este creat cu atenție și grijă pentru a ne putea plia cât mai bine pe cerințele tale.

Integritate

Ne respectăm termenele și ne tratăm clienții cu seriozitate.

Clientul pe Primul Loc

Viziunea clientului este în topul obiectivelor noastre.

Perfectăm Procesul

Suntem porniți în a deveni cele mai bune versiuni ale noastre.

de ce noi

Pasiune, dedicare &
orientare către client

Eforturile noastre sunt îndreptate către satisfacerea cerințelor clienților noștri, astfel încât afacerea ta să se dezvolte și să crească împreună cu noi.

Privim întotdeauna cu pozitivism orice provocare și nu ne dăm bătuți când întâmpinăm obstacole. Și pentru că răspunsuri există, trebuie doar să pui întrebarea potrivită, provocările ne plac tocmai pentru că ne fac să gândim proactiv și să venim cu soluții eficiente.

procesul de lucru

Pașii pentru un site de succes

arrow
01
cum lucram pasul 1
Setare Obiective

Punem în prim plan viziunea clientului, astfel încât rezultatul final să fie întocmai cerințelor și să satisfacă așteptările acestuia.

arrow
02
cum lucram pasul 2
Concepere Design

Luăm toate măsurile necesare pentru a avea o strutură stabilă și elemente vizuale prin care website-ul tău se va face remarcat.

03
cum lucram pasul 3
Feedback & Predare

În această etapă cerem clientului feedback asupra designului și a funcționalității. Într-un final, migrăm site-ul pe live.